بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای کباب چیست؟
مجله بهترینها سرویس آشپزی وقتی صحبت از تامین امگا 3 به بدن می شود، ضمیر ناخودآگاه ما به روغن های گیاهی مانند روغن آفتابگردان ذرت و روغن ماهی استخراج می شود، اما باید بدانید که گوشت بره حاوی مقدار زیادی امگا 3 و پروتئین است. بنابراین، اگر می خواهید بهترین قسمت گوشت بره را برای گریل کردن بسته به نوع گریل بدانید، این مقاله را تا انتها بخوانید. با ما همراه باشید.
بسیاری از مردم بر این باورند که چون گوشت قرمز تری گلیسیرید و کلسترول بالایی دارد، باید آن را از رژیم غذایی خود حذف کنند. اگر خوردن گوشت متوقف شود، بدن با کمبود کلسترول مواجه می شود و بر اساس مکانیسم طبیعی بدن، آنزیم تولید کننده کلسترول در کبد فعال می شود و در صورت کمبود شدید کلسترول تولید می کند چربی ها، سطح تولید آن در خون ممکن است بیش از حد افزایش یابد و منجر به افزایش سطح کلسترول خون شود. پس از آن به معرفی انواع گوشت های کبابی و بهترین قسمت های گوشت بره و گوساله برای کباب می پردازیم.
انواع بره کبابی و بهترین قسمت بره برای کباب کردن
گوشت بره استخوانی است و نسبت چربی آن ده به یک در مقایسه با گوشت گاو است. از آنجایی که طبیعت گوشت گاو و گوساله سردتر از گوشت بره است، برخی افراد تمایل بیشتری به خوردن گوشت بره دارند، اما گوشت گاو ارزانتر از گوشت بره است.
کدام قسمت از ماهیچه های حیوان فعال تر است خوشمزه تر است. اما هر قسمتی که کمتر حرکت کند نرمتر است. به طور کلی قطعات متحرک برای جوشاندن خوب هستند و قطعات کند حرکت بهترین قسمت گوشت بره برای کباب کردن هستند.
بره کبابی
گوشت راسته (استیک تبلت)، در اطراف ستون فقرات گوسفند قرار دارد، حرکت بسیار کمی دارد، بسیار نرم است و درصد چربی آن بسیار پایین است و برای انواع کباب مناسب است. بسیار گران است و بسیار خوشمزه است. می توان از آن برای پخت انواع غذاها و کباب ها استفاده کرد. یک بره تقریباً سه کیلوگرم گوشت خام دارد. یکی از خوشمزه ترین کباب های بره ای که با گوشت خام تهیه می شود، کباب برگ است.
بهترین قسمت گوشت برای کباب شنجیه
فیله، گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید است و قسمت نرم زیر دنده نرمتر و نرمتر از گوشت دنده است. گوشت فیله برای تهیه گوشت کبابی و کباب بسیار مناسب است. چنگی کباب (تلفظ صحیح Conje) یکی از پرطرفدارترین غذاهای گوشتی است که خاستگاه آن خاورمیانه به ویژه ایران است. این غذا بعدها در آسیای صغیر رایج شد و اکنون در سراسر جهان یافت می شود. بنابراین فیله بره بهترین گوشت برای مرغ است.
دنده بره کبابی
دنده، گوشت لطیف، نرم، لطیف، خامه ای، ترد و خوشمزه است. این قسمت که یکی از خوشمزه ترین قسمت های گوشت بره به حساب می آید برای تهیه کباب شیشلیک که یکی از لذیذترین کباب ها به حساب می آید مناسب است. همچنین کباب بره که تفاوتی با شیشلیک ندارد و همانطور که از نام این کباب پیداست مواد لازم برای تهیه آن دنده بره است.
ضایعات گوسفند آسیاب شده برای کباب کردن
کمر + بشقاب + سینه این سخت ترین قسمت لاشه است و برای آماده سازی زمین است کباب کوبیده از آن برای تهیه گوشت چرخ کرده مناسب و کم چرب برای کباب کردن استفاده می شود.
سایر قسمت های گوشت بره برای کباب کردن
سر و پاشنه ران (زمخت) انتهای لاشه بره حاوی گوشت بدون چربی است و برای کباب حسینی مناسب است. کباب حسینی نوعی کباب است که با سیخ چوبی طبخ می شود. این کباب از گوشت پای گوسفند تهیه می شود و با فلفل سبز و پیاز مزه دار می شود.
شانه بره، شانه بره در نیمه پایینی بدن بره قرار دارد و این قسمت معمولاً به دلیل وجود استخوان ارزانتر از ران است. و از این قسمت می توانید یک کباب خوشمزه با سبزیجات معطر تهیه کنید.
سینه، در قسمت پایین شکم بره قرار دارد. سینه بره باید به آرامی پخته شود و قسمت چرب آن جدا شود. سینه را می توان از دنده جدا کرد و با سبزیجات معطر پخت. این قسمت برای کباب کردن بسیار خوشمزه است.
نکات اساسی برای گوشت کبابی
- بهتر است گوشت را بشویید، قبل از انجماد، گوشت چرخ کرده را بشویید و بگذارید آب آن گرفته شود، سپس آن را تقسیم کرده، در کیسه فریزر بگذارید و فریز کنید.
- پس از انجماد، اگر آن را یخ زدایی کنید و بشویید، تمام خون گوشت از بین می رود و مواد مغذی از گوشت خارج می شود و گوشت به آرامی پخته می شود.
- اگر گوشت چرخ کرده هستید، ابتدا آن را بشویید و قبل از چرخ کردن، بگذارید آب آن خشک شود.
- در حالی که گوشت در فر در حال تفت دادن است، گوشت را با قلم مو روغن بمالید. در این صورت آب گوشت بیرون نمی آید و تبخیر نمی شود.
بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب شنجیه
قسمت سمت راست گوشت گوساله به دلیل بافت نرم و لذیذ و چربی آن بهترین قسمت چنجی کباب است. اما اگر گوشت کم چرب تری می خواهید، بهتر است از دوش (کوهان) یا گوشت گوساله چرب استفاده کنید. فیله گوساله بهترین گزینه توصیه شده برای کسانی است که چربی دوست ندارند زیرا نرم، چرب و لطیف است.
حرف آخر
در این مطلب انواع گوشت کبابی را توضیح داده ایم که امیدواریم از آن بهره برده باشید. برای اطلاعات بیشتر، خواندن «بهترین قسمت گوشت بره برای خورش» و «بهترین مخلوط گوشت چرخ کرده برای همه گوشت ها» را در استار پیشنهاد می کنیم.