سبک زندگی

تشریح بال مرغ و بررسی انواع ماهیچه های جفت جفت و مفصل ها (تصویری)

مجله بهترینها سرویس محتوای آموزشی – فعالیت در صفحه 45 کتاب علوم 8 آزمایشی است که بال مرغ را تشریح می کند و انواع ماهیچه ها و مفاصل جفت را بررسی می کند. به همین دلیل باید یک بال مرغ کامل و سالم تهیه کرد و با ابزار تشریح آن را بررسی کرد و انواع ماهیچه ها و مفاصل موجود در آن را تشخیص داد.

تشریح بال مرغ و بررسی عضلات و مفاصل جفتتشریح بال مرغ و بررسی عضلات و مفاصل جفت

تشریح بال مرغ و بررسی عضلات و مفاصل جفت

تجهیزات مورد نیاز:

  • سینی تشریح
  • اسکالپل (آناتومی)
  • پنس
  • و…

مراحل توضیحات:

  1. ابتدا با کمک تیغ جراحی پوست بال را برش می دهیم و کنار می گذاریم.
  2. با سفت کردن عضلات سه سر و سپس عضلات دوسر بازو و سپس عضلات متصل به استخوان های بازو (پایین بازو و بازو) می بینیم که عضلات بازو و ساعد به صورت جفت کار می کنند.
  3. می بینیم که تاندون در انتهای عضله قرار دارد.
  4. حالا ماهیچه ها و تاندون ها را می بریم و کنار می گذاریم.
  5. اکنون می توانیم استخوان ها و رباط ها را شناسایی کنیم.

انواع مفاصل بال مرغ:

  • شانه: سر استخوان بازوی مرغ در آن قرار می گیرد. (مفاصل توپ و فنجان را حرکت دهید)
  • آرنج و آرنج تحتانی: مفصل ناچ محوری
  • مچ (بال) نوع مفصل متحرک لولایی

رفقای عزیز؛ می توانید انواع مفاصل بدن و حرکت آنها در نقاط مختلف بدن، انواع رباط های موجود در مفاصل در مجله بهترینها را مطالعه و تحقیق کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا