سبک زندگی
تشریح بال مرغ و بررسی انواع ماهیچه های جفت جفت و مفصل ها (تصویری)
مجله بهترینها سرویس محتوای آموزشی – فعالیت در صفحه 45 کتاب علوم 8 آزمایشی است که بال مرغ را تشریح می کند و انواع ماهیچه ها و مفاصل جفت را بررسی می کند. به همین دلیل باید یک بال مرغ کامل و سالم تهیه کرد و با ابزار تشریح آن را بررسی کرد و انواع ماهیچه ها و مفاصل موجود در آن را تشخیص داد.
تشریح بال مرغ و بررسی عضلات و مفاصل جفت
تجهیزات مورد نیاز:
- سینی تشریح
- اسکالپل (آناتومی)
- پنس
- و…
مراحل توضیحات:
- ابتدا با کمک تیغ جراحی پوست بال را برش می دهیم و کنار می گذاریم.
- با سفت کردن عضلات سه سر و سپس عضلات دوسر بازو و سپس عضلات متصل به استخوان های بازو (پایین بازو و بازو) می بینیم که عضلات بازو و ساعد به صورت جفت کار می کنند.
- می بینیم که تاندون در انتهای عضله قرار دارد.
- حالا ماهیچه ها و تاندون ها را می بریم و کنار می گذاریم.
- اکنون می توانیم استخوان ها و رباط ها را شناسایی کنیم.
انواع مفاصل بال مرغ:
- شانه: سر استخوان بازوی مرغ در آن قرار می گیرد. (مفاصل توپ و فنجان را حرکت دهید)
- آرنج و آرنج تحتانی: مفصل ناچ محوری
- مچ (بال) نوع مفصل متحرک لولایی
رفقای عزیز؛ می توانید انواع مفاصل بدن و حرکت آنها در نقاط مختلف بدن، انواع رباط های موجود در مفاصل در مجله بهترینها را مطالعه و تحقیق کنید.