سبک زندگی

علت وا رفتن کوفته چیست و برای جلوگیری از آن چه باید کرد؟

مجله بهترینها سرویس آشپزی قبل از اینکه چرایی از بین رفتن کوفته و راه های حل این مشکل را به شما بگوییم، جالب است بدانید که کوفته یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با انواع کوفته، کوفته ریز، کوفته شیرین، کوفته تبریزی، پیچ کرمانشاهی و … طبخ می شود. . اگرچه طبخ این غذا ساده است و تقریباً همه از عهده آن بر می آیند، اما یکی از رایج ترین مشکلات در تهیه آن گم شدن کوفته هاست. دلایلی وجود دارد که چرا کوفته ها ناپدید می شوند، با دانستن آنها می توانید کوفته های خوشمزه و خوش ظاهری درست کنید.

علت از بین رفتن کوفتهعلت از بین رفتن کوفته

علت کوفته چیست؟

  • این می تواند دلیل ناپدید شدن کوفته ها باشد نسبت نامتعادل مواد مورد استفاده در تهیه کوفته. به عنوان مثال کمبود گوشت نسبت به سایر مواد یکی از دلایل اصلی شکست کوفته هاست، پس حتما میزان گوشت را متناسب با مواد دیگر در نظر بگیرید.
  • این می تواند دلیل دیگری برای از هم پاشیدن کوفته ها باشد چربی بیش از حد در گوشت برای تهیه کوفته از گوشتی استفاده کنید که نه خیلی چرب باشد و نه خیلی خشک. چون همان طور که چربی زیاد گوشت باعث از هم پاشیدگی کوفته ها می شود، خشکی گوشت نیز باعث سفت شدن کوفته ها می شود و طعم آن ها را خراب می کند.
  • کوفته ها را درست ورز نمی دهیم همچنین می تواند باعث از هم پاشیدن کوفته ها شود. مواد کوفته باید خوب ورز داده شوند تا مخلوط شوند و چسبناک شوند.
  • دلیل گم شدن کوفته را می توان در دمای سس کوفته من هم تحقیق کردم که اگر وقتی کوفته ها را داخل سس می گذارید دمای سس کم باشد کوفته ها شناور می شوند پس صبر کنید تا سس کوفته بجوشد و کوفته ها را یکی یکی اضافه کنید.

علت از بین رفتن کوفتهعلت از بین رفتن کوفته

برای جلوگیری از ریزش کوفته چه باید کرد؟

  • یکی از راه های جلوگیری از ریزش کوفته ها این است که پیازها را با رنده درشت رنده کنید. استفاده از رنده درشت از نشت آب پیازها جلوگیری می کند و اگر پیازها نشت کردند، آب اضافی آن را بردارید.
  • کوفته ها را حداقل 10 دقیقه خوب ورز دهید تا چسبناک شوند.
  • بعد از آماده شدن کوفته ها را حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی خنک شوند و اگر زمان کافی دارید یک شب در فریزر قرار دهید.
  • سسی که کوفته ها را داخل آن می ریزید باید به اندازه ای باشد که روی کوفته ها را بپوشاند.
  • حرارت را زیاد کنید تا سس به سرعت بجوشد.
  • همانطور که قبلا گفته شد صبر کنید تا سس کوفته بجوشد و سپس کوفته ها را یکی یکی اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر کوفته صبر کنید تا سس دوباره بجوشد و سپس کوفته بعدی را اضافه کنید.
  • بعد از اینکه کوفته ها را داخل سس گذاشتید، در قابلمه را نبندید، حدود 5 دقیقه صبر کنید تا کوفته های داخل سس روی حرارت متوسط ​​بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا کوفته ها بپزند.
  • در 20 تا 30 دقیقه اول پخت، کوفته ها را به هیچ وجه تکان ندهید، زیرا تکان دادن کوفته ها باعث از هم پاشیدن آنها می شود.

کوفتهکوفته

اگر کوفته ها شل شد چه کنیم؟

گاهی اوقات کوفته ها شل هستند و نمی چسبند در این صورت می توانید به روش های زیر از ریزش کوفته ها جلوگیری کنید.

  • افزودن مقداری آرد ساده یا آرد نخودچی به مواد کوفته می تواند مواد کوفته را جامد کرده و از متلاشی شدن آن جلوگیری کند.
  • افزودن یک یا دو تخم مرغ به مخلوط کوفته، ویسکوزیته آن را افزایش می دهد و از جدا شدن کوفته ها جلوگیری می کند.
  • یک سیب زمینی آب پز را له کنید و به مخلوط کوفته اضافه کنید تا یکدست شود. بهتر است سیب زمینی ها را با سایر مواد کوفته مانند لپه چرخ کنید تا مخلوط کوفته یکدست شود.

👩‍🍳 توجه: برای اینکه کوفته ها راحت چرخ شوند و به دیواره های چرخ گوشت نچسبند، کمی فلفل سیاه روی مواد بپاشید.

حرف آخر

با استفاده از محلول های بالا می توانید کوفته های شگفت انگیز و خوش رنگی درست کنید باید بدانید که استفاده از پیاز تند زیاد و افزودن توت سیاه و هلو به مواد کوفته یکی از ترفندهای خوشمزه شدن این غذاست. چه ترفندهایی برای خوشمزه شدن کوفته و جلوگیری از ریزش آن بلدید؟ منتظر نظرات و پیشنهادات شما در این زمینه هستیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا