سبک زندگی

طرز تهیه کراکت مرغ به ۶ روش رستورانی و لذیذ

مجله بهترینها سرویس آشپزی کروکت یک غذای سرخ شده محبوب است. کروکت ها از خمیر نرمی به دست می آیند که از غلتاندن و مخلوط کردن مواد مختلف مانند مرغ، سیب زمینی، هویج، بادمجان، پنیر، تخم مرغ و ادویه های مختلف به دست می آید. این غذا مانند سایر غذاها با مرغ چرخ کرده مانند مرغ کوکو با سیب زمینی یا کتلت مرغ رژیمی همراه با انواع سس سرو می شود. کروکت مرغ را می توان با گوشت چرخ کرده مرغ یا مرغ پخته و ریش ریش شده تهیه کرد و در تهیه آنها از انواع پنیر مانند پنیر موزارلا استفاده کرد و یک غذای جدید را امتحان کرد. اگر به دنبال یک دستور پخت سریع و خوشمزه هستید، با ما همراه باشید.

کروکت مرغ خوشمزهکروکت مرغ خوشمزه

کروکت مرغ چرخ کرده

مواد لازم
مرغ چرخ کرده (سینه و ران) 500 گرم
پنیر موزارلا یا پیتزا 100 گرم
هویج ناگینی پخته و خرد شده 1 عدد
جعفری خرد شده 1/3 فنجان
آرد نان 2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل و ادویه جات در حد لازم
روغن سرخ کردنی در حد لازم

دستور پخت:

  • مرغ چرخ کرده را با نمک و فلفل و ادویه مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبناک شود.
  • یک تکه مرغ به اندازه یک گردو بردارید و به شکل دایره در آورید و وسط آن را باز کنید و چند عدد هویج و جعفری و پنیر پیتزا به آن اضافه کنید سپس دوباره با دقت شکل دهید.
  • کروکت ها را در تخم مرغ های زده شده و آرد سوخاری می غلتانند و در روغن سرخ می کنند.
  • کروکت های خوشمزه با نان، کاهو و گوجه فرنگی سرو می شود.

نوشیدنی…

👩‍🍳 توجه: سرو این غذا با سس گوجه فرنگی شگفت انگیز است!

کروکت مرغ عالیکروکت مرغ عالی

کروکت مرغ و خوک

مواد لازم
شیر 100 میلی لیتر یا یک سوم فنجان
چوب دارچین 1 عدد
پودر جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
دانه های فلفل سیاه 2-3 عدد
سینه مرغ بدون استخوان 250 گرم
پیاز 2 عدد
روغن در حد لازم
گوشت خوک چرخ کرده 250 گرم
دقیق 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 100 گرم

دستور پخت:

  • شیر را حرارت دهید تا بجوشد.
  • سپس چوب دارچین، فلفل سیاه و جوز هندی را اضافه کنید.
  • سینه های مرغ را به شیر اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
  • سینه مرغ را از شیر خارج کرده و برش دهید. شیر را صاف کرده و کنار بگذارید.
  • پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آنها روشن شود.
  • در این مرحله سینه مرغ، گوشت چرخ کرده و آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
  • شیر را به مخلوط قبلی اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را با حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر منسجمی به دست آید.
  • حرارت را خاموش کنید و بگذارید خمیر کروکت خنک شود.
  • حالا با دست به اجزاء فرم داده یا فرم دهید.
  • کروکت ها را در تخم مرغ و آرد سوخاری زده شده آغشته کنید سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
  • می توانید کروکت های خوشمزه را در ظرف سرو بچینید و با سس تارتار میل کنید.

نوشیدنی…

طرز تهیه کروکت مرغ با گوشت خوکطرز تهیه کروکت مرغ با گوشت خوک

کروکت مرغ و سیب زمینی

مواد لازم
سینه مرغ آب پز و خرد شده 1/2 سینه
سیب زمینی 3 عدد
جعفری خرد شده 3-4 قاشق غذاخوری
بادمجان 4 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 70 گرم
پنیر پیتزا رنده شده 200 گرم
خرده نان 1 فنجان
سیر له شده 1 قرص
آرد سفید 1/2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
روغن سرخ کردنی در حد لازم
نمک و فلفل سیاه در حد لازم

دستور پخت:

  • سیب زمینی را بجوشانید، پوست بگیرید و له کنید.
  • بادمجان را کبابی کرده پوست آن را بگیرید و له کنید.
  • پوره سیب زمینی و بادمجان را در ظرفی بریزید، جعفری، سیر له شده، پنیر پارمزان، پنیر پیتزا رنده شده، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
  • از مخلوط کروکت به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست فرم دهید سپس در آرد سفید و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
  • کروکت ها را با پاستا یا نان سرو کنید.

کروکت مرغ برزیلی

مواد لازم است
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سیر له شده 1 قرص
پیاز خرد شده 1 عدد
مرغ آب پز و چرخ کرده 2 فنجان
پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای 115 گرم
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
نمک در حد لازم
کره 1 قاشق غذاخوری
شیر 2 فنجان
عصاره مرغ الیت 1/4 فنجان
دقیق 2 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
خرده نان 1 فنجان
روغن برای سرخ کردن در حد لازم

دستور پخت:

  • روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • سپس سیر و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
  • مرغ کبابی، نمک و پودر پاپریکا را به تابه اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  • مواد را می گذاریم تا خنک شوند سپس در ظرفی می ریزیم و پنیر خامه ای و جعفری را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند.
  • کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید سپس شیر و آب مرغ را اضافه کنید.
  • مواد را بگذارید تا بجوشد سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری به دست بیاید.
  • خمیر را روی سطح کار قرار دهید و آن را ورز دهید تا داغ شود تا کاملا صاف و یکدست شود.
  • یک تکه از خمیر (به اندازه یک گردو) بردارید و آن را گرد کنید، سپس کف دست خود را باز کنید و یک قاشق غذاخوری از مواد میانی را روی خمیر قرار دهید، خمیر را ببندید و دوباره با دست گرد کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید، سپس کروکت‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
  • بعد از سرخ شدن کروکت ها، روغن اضافی آن را با کاغذ آشپزخانه جدا کنید، سپس کروکت ها را در بشقاب سرو بچینید.

کروکت مرغ و پنیر گودا

مواد لازم
سینه مرغ 1 عدد
قارچ متوسط 5 عدد
برش های پنیر گودا در حد لازم
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
آرد نان در حد لازم
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه کروکت پنیر مرغ و گوداطرز تهیه کروکت پنیر مرغ و گودا

دستور پخت:

  • قارچ ها را خرد کرده و سرخ کنید.
  • سینه مرغ را با زردچوبه و پیاز و نمک می پزیم و سیب زمینی را آب پز می کنیم.
  • مرغ پخته شده را ریز خرد کنید. بقیه مواد را ریز خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. سیب زمینی ها را هم رنده می کنیم.
  • سس مایونز را اضافه کنید. تخم مرغ ها را با مواد مخلوط کنید.
  • وقتی همه مواد را با هم مخلوط کردید یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سیب زمینی داغ را رنده نکنید.
  • اگر موادتان شل بود مقداری آرد نان به آنها اضافه کنید.
  • از مواد به اندازه یک گردو برداشته و بین دستانمان حلقه کرده و یک ورقه پنیر بین آنها گذاشته و با احتیاط می بندیم.
  • سپس آن را در تخم مرغ زده شده و سپس در خرده نان فرو کنید. مواظب باشید آرد زیاد اضافه نکنید چون مزه بدی خواهد داشت.
  • بالاخره منتقل شد.
  • بعد از طلایی شدن کروکت ها آن ها را از روغن خارج کرده و در آبکش یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

👩‍🍳 توجه: این غذا یک فست فود سالم محسوب می شود و باید با نان باگت، کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی سرو شود.

کروکت مرغ و پنیر پیتزا

مواد لازم
سیب زمینی آب پز 3 بزرگ
دقیق 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
خرده نان در حد لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا در حد لازم
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده (موزارلا) 1 لیوان

طرز تهیه کروکت پیتزای مرغ و پنیرطرز تهیه کروکت پیتزای مرغ و پنیر

دستور پخت:

  • سیب زمینی ها را با چنگال خوب له کنید و تخم مرغ، جعفری خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، یک قاشق غذاخوری پودر سیر و پنیر پیتزا را اضافه کنید.
  • همه مواد را خوب مخلوط کنید.
  • به اندازه یک گردو از مواد آماده شده بردارید و در دست به شکل استوانه کوچک در آورید.
  • آن را در آرد سفید مخلوط با پودر سیر و فلفل و زردچوبه آغشته کرده و در فریزر قرار دهید.
  • سپس دو عدد تخم مرغ را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شوند.
  • کروکت ها را در تخم مرغ آغشته کرده و در آرد سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.

بنوشید. .

حرف آخر

کروکت مرغ یکی از فست فودهای پرطرفدار است که می تواند برای شام یا ناهار با طعم های مختلف انتخاب خوبی باشد. امیدواریم بتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. همچنین اگر این سبک غذا را برای شام یا ناهار دوست دارید پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه ناگت مرغ در خانه را نیز مطالعه کنید. اگر دستورات را امتحان کرده اید، خوشحال می شویم که تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا